NIEUWS

jaarconf

Jaarconferentie 2022

De Jaarconferentie van de VCN zal plaatsvinden op zaterdag 12 maart 2022. De Jaarconferentie zal ook dit jaar online worden georganiseerd. 

Het thema van deze jaarconferentie is “Grenzeloze Klassieken”. Naast de jaarvergadering is er een plenaire lezing van Renske Janssen over de grenzen van religieus acceptabel gedrag in het Romeinse Rijk – met name waar het christenen aanging. Bovendien heeft u de keuze uit vier workshops. Het volledige programma is hier te vinden.

U kunt zich uitsluitend via onderstaand formulier aanmelden. U krijgt dan t.z.t. een boekje met daarin de links voor de online bijeenkomsten.

De uitgebreide abstracts én de stukken voor de jaarvergadering zullen gepubliceerd worden in het VCN Bulletin van februari 2022.

Aanmelding jaarconferentie 2022
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAATSTE NIEUWS

Nazomerconferentie 2022

De volgende VCN-nazomerconferentie zal plaatsvinden op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober in hotel de Sparrenhorst te Nunspeet. De vakgroep GLTC van de…

Euroclassica 2021

Van 27 t/m 29 augustus zal Euroclassica in hybride vorm plaatsvinden. Voor de sprekers is er een fysiek conferentieprogramma in Kroatië, maar de bijeenkomst…

Zomerschool UvA (16-20 augustus)

Dit jaar zal de Zomerschool Klassieken van de UvA en de VU dit jaar doorgaan en wel in fysieke vorm! Het zal dit jaar…

NIEUWSARCHIEF

meer >