NIEUWS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Examenbesprekingen 2024

De examenbesprekingen zullen dit jaar op 17 mei voor Grieks, en op 28 mei voor Latijn plaatsvinden. Gezien de evaluaties van vorig jaar is besloten om vergaderingen wat korter op de examens te plannen.

Vrijdag 17 mei (GRIEKS)      Het correctieadvies CE Grieks vindt u hier.

09:00-12:00  online-examenbespreking*

14:00-17:00  fysieke examenbesprekingen in Groningen (Willem Lodewijk Gymnasium), Utrecht (Utrechts Stedelijk Gymnasium) en Den Bosch (Stedelijk Gymnasium Den Bosch). 

 

Dinsdag 28 mei (LATIJN)

09:00-12:00  online-examenbespreking*

14:00-17:00  fysieke examenbesprekingen in Groningen (Willem Lodewijk Gymnasium), Utrecht (Utrechts Stedelijk Gymnasium) en Amsterdam (Berlage Lyceum). 
Het correctieadvies CE Latijn zal t.z.t. op deze pagina gepubliceerd worden én via de nieuwsbrief verspreid worden.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de online sessies. Aanmelden voor de online sessie is verplicht, zodat u de juiste link ontvangt. Aanmelden voor de fysieke sessies is niet nodig.

Aanmelding examenbesprekingen 2024

U kunt zich hier aanmelden voor de fysieke en online examenbesprekingen.
  • Hieronder kunt u zich aanmelden voor de online examenbesprekingen van vrijdag 17 mei (Grieks) en dinsdag 28 mei (Latijn). U kunt zich aanmelden tot één dag voor de examenbespreking om er zeker van te zijn dat u de juiste gegevens ontvangt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAATSTE NIEUWS

Nazomerconferentie 20-21 september 2024

De volgende VCN-nazomerconferentie zal plaatsvinden op vrijdag 20 en zaterdag 21 september in hotel de Sparrenhorst te Nunspeet. De vakgroep GLTC van de Universiteit…

Nascholing De Romereis

Uitgeverij Eisma organiseert de nascholingsbijeenkomst De Romereis 2024. De bijeenkomst is op woensdag 7 februari 2024. De presentatie is in handen van Raphael Hunsucker…

Jaarconferentie 2024

De Jaarconferentie van de VCN zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2024 in Congresgebouw De Vereeniging in Utrecht (Mariaplaats 14). Deze prachtige locatie ligt…

NIEUWSARCHIEF

meer >